Muffin Trays White
Slide Muffin cups
Slide Tulip White
Slide Bakform White
Easter Lide beskuren white

Rätt utrustning och rätt form för perfekt resultat

Parallellt med vår egen idé- och produktutveckling samarbetar vi med flera ledande leverantörer av maskiner för bageri- och livsmedelsindustrin. Varje bakverk kräver sin specifika form och sin noggrant anpassade bakprocess. Genom att sammanföra våra olika kompetenser skräddarsyr vi väl fungerande bagerikoncept, som tillgodoser våra kunders önskemål med avseende på kapacitet, flexibilitet och bakresultat.

 

Alimec i Italien har funnits på marknaden sedan början av 1980-talet. De finns representerade över hela världen och Tielman har varit involverade i flera projekt såväl i Europa som i Nordamerika. Deras formplockare är av hög kvalitet och mycket flexibel, till exempel kan den hantera traditionella bakformar, muffinsformar med brätte och de nya tulpanformarna – på samma produktionslinje och på samma gång!

Comas är ett italienskt företag som etablerat sig som en av de viktigaste aktörerna på marknaden. Under decennier har deras kompetens vuxit inom flera områden och idag är deras utrustning spridd över hela världen. Comas kan erbjuda kompletta produktionslinjer anpassade till våra pajformar, muffinsformar och wraps/tulips.

Haas/Meincke med sitt huvudkontor i vårt grannland Danmark känner mycket väl till formarna från Tielman. Sedan början av 1970-talet har våra formar använts i deras maskiner. Haas/Meincke är specialiserade på stora produktionslinjer för alla typer av bakverk. Deras formplockare är välkänd för sin driftsäkerhet och höga kvalitet och Haas/Meincke garanterar en felfri plockning av formar så länge de kommer från Tielmans.

Rademaker  har sitt huvudkontor i Holland. De är specialiserade på maskinell utrustning för livsmedelsindustrin och deras produktionslinjer kan anpassas till varje enskild kunds specifika önskemål avseende dimensioner och kapacitet. Deras formplockare kan hantera både pappersformar och aluminiumformar utan problem och utan större omställningar.

Roulette är en svensk tillverkare och leverantör av bageriutrustning till små och medelstora bagerier och livsmedelsindustrier på väg upp. Roulette är välkända för sina innovativa lösningar och höga servicegrad. De har installerat flera formplockare som hanterar bakformar och muffinsbrickor från Tielman.